Veelgestelde vragen

Jazeker, bij WPDevelop wordt je volledig eigenaar van je website / webshop en van je domeinnaam. Wat dit betreft heb je bij ons geen verplichtingen. Wil je de website tijdens of aan het eind van een hostingperiode ergens anders onderbrengen, dan is dat mogelijk.

De aangeboden websites hebben al veel mogelijkheden en zijn zeer schaalbaar, maar ze zijn altijd nog verder uit te breiden met extra modules.
Wil je bijvoorbeeld de mogelijkheid om een nieuwsbrief te versturen of wil je de website misschien in meer talen?

Dat kan, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen de website wellicht naar je wensen aanpassen.

Je kunt in principe onbeperkt aantal pagina’s aanmaken.

Je website moet ergens op een snelle server staan die altijd verbinding heeft met het internet zodat de website 24 uur per dag te bezoeken is. Je huurt als het ware een stukje van deze webserver. Dit noemen we webhosting, ook het afhandelen van het inkomende e-mailverkeer (doorsturen) valt hieronder.

Nee, je bent niet verplicht om een hostingpakket bij ons af te nemen. Als je de website bij een andere host onder wilt brengen dan kan dat ook. Het is alleen wel zo dat wij dan een handmatige actie moeten ondernemen om de website goed werkend bij een andere partij neer te zetten.

Hosten bij ons biedt een aantal extra voordelen. Zo draaien wij elke nacht (beveiligings) updates van de gebruikte software en plugins.

Ja zeker! Je bent volledig eigenaar van je eigen website/webshop.

Stuur een mail naar: [email protected] Wij proberen je mail binnen één werkdag te beantwoorden.

error: Content is beschermd!
Scroll naar top