Hosting
Naast het laten maken van websites, kan WPDevelop ook hosting verzorgen. Wij zorgen voor veilige en snelle WordPress hosting. Met onze uitstekende service zorgen we voor blijvende ondersteuning, updates én optimalisaties van je site. Zo loopt jouw site nooit achter en mis je geen belangrijke updates.
Bekijk voordelen
Domein
De naam van jouw website is erg belangrijk. Het is jouw online visitekaartje wat duidelijk maakt wat je doet. Het is daarom aan te raden om een pakkende naam te bedenken die makkelijk te onthouden is. Met de checker controleer je of de door jouw gekozen naam nog beschikbaar is. Bij een naam die beschikbaar is kan je deze doorgeven aan ons. Na het afronden van je bestelling regelen wij de registratie van jouw domein.
Check jouw domein
Previous
Next

Domein checker

Tip: Een goede domeinnaam is kort, makkelijk te onthouden, bevat een belangrijke zoekterm (bijvoorbeeld van het product dat je verkoopt) en is vrij van koppeltekens.

De naam van jouw website is erg belangrijk. Het is jouw online visitekaartje wat duidelijk maakt wat je doet. Het is daarom aan te raden om een pakkende naam te bedenken die makkelijk te onthouden is.

Met de checker controleer je of de door jouw gekozen naam nog beschikbaar is. Bij een naam die beschikbaar is kan je deze doorgeven aan ons. Na het afronden van je bestelling regelen wij de registratie van jouw domein.

Het enige wat je hoeft te doen is een naam invullen en je krijgt direct een overzicht te zien met de beschikbaarheid. Zo zie je meteen of jouw gewenste naam nog beschikbaar is.

Vind jouw ideale .nl

Waarom bij ons hosten?

Gratis .nl domein

Bij ieder hostingpakket zit één gratis domeinnaam inbegrepen.

Gratis SSL certificaat

Beveiligde laag tussen server en internet browser.

Eigen e-mailadres

E-mail account met je eigen domein. ([email protected])

Automatisch updates

Continue de laatste updates voor je website.

Dagelijks backups

Automatisch dagelijks back-ups. Herstelacties kunnen eenvoudig worden uitgevoerd.

Beveiliging

Beveiliging op server- en applicatieniveau. Gratis SSL en dagelijkse back-ups.

Wat zit er in een webhosting pakket?

Je wilt een website zonder bezig te zijn met de technische kant? Onze pakket vraagt geen technische kennis en is ontworpen voor de beste prestaties. Dankzij onze razendsnelle SSD opslag is je website supersnel. Dat zorgt niet alleen voor blije bezoekers, maar Google neemt dit ook mee voor de ranking.

SSD

Alle inhoud op je website moet opgeslagen worden. Hier wordt een harde schijf voor gebruikt net zoals in een PC of laptop. Bij Argeweb gebruiken we SSD (Solid State Drive) opslag. Een SSD is tot wel 5x sneller dan een normale harde schijf (HDD). Zo heb je altijd een snelle website.

Dataverkeer
Het dataverkeer kan je vergelijken met een mobiel abonnement. Het is een databundel die bestaat uit GB’s (Gigabytes) die je kan verbruiken om onder andere het internet te bezoeken, afbeeldingen te bekijken of video’s af te spelen.

Bij webhosting is het dataverkeer bestemd voor de bezoekers van je website. Elke keer als iemand op je website zit wordt er data gedownload.

Zakelijke e-mail
Bij een webhosting pakket hoort ook een zakelijke e-mail box. Je kan dan al je contacten met een professioneel e-mailadres mailen waar je bedrijfsnaam in voorkomt. Daarnaast kan je je collega’s of elke afdeling een eigen e-mailadres geven.

Kies het pakket en start je website!

All inclusive

Hosting pakket
15
Per maand
  • ~10.000 bezoekers per maand
  • 10GB Dataverkeer
  • Zakelijke e-mailadres
  • 1 gratis domeinnaam
  • Dagelijks backups
  • cPanel toegang
  • Subdomeinen
  • SuperCacher
  • Gratis CMS
Goede keus!

We worden al
vertrouwd door

error: Content is beschermd!
Scroll naar top